Vaccinatiebewijs – Huisartsengroep Brielle – Brielle
Amer 21 3232 HA Brielle
Header afbeelding

Vaccinatiebewijs

Vaccinatie bewijs

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie?

Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar 0031-247247247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.

Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Alleen als u door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd, kunnen wij u mogelijk helpen.

Stuurt u dan een e-mail naar da@medischcentrumbrielle.nl, geef daarbij aan dat u een bewijs van volledige vaccinatie wilt krijgen, omdat dat dit niet is gelukt via CoronaCheck.nl. Vermeld ook uw contactgegevens.

Als het voor ons mogelijk is om u wel een vaccinatiebewijs te geven, dan sturen we u dat toe.

Het heeft geen zin om onze praktijk hierover te bellen.

Kijk op de website van de overheid voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen.

Dus:

Bent u door ons als huisarts gevaccineerd? Nee, dan moet u naar CoronaCheck.nl voor een vaccinatiebewijs of via de helpdesk van de rijksoverheid verwezen worden naar de juiste plek.

Bent u door de huisarts gevaccineerd? Ja.  Heeft U geprobeerd zelf al  op CoronaCheck.nl het vaccinatiebewijs te maken? Is dat niet gelukt?  Dan kunt U terecht bij de speciale helpdesk die de overheid hiervoor heeft opgezet. U kunt bellen naar 0800 – 1351.

Is het ook met de helpdesk niet gelukt en bent u door de huisarts gevaccineerd? Ja. Neem dan contact op met onze praktijk via da@medischcentrumbrielle.nl