Vacatures – Huisartsengroep Brielle – Brielle
Amer 21 3232 HA Brielle
Header afbeelding

Vacatures

Huisartsengroep Brielle zoekt per direct een

Doktersassistent(e) (24-38 uur)

Huisartsengroep Brielle (HGB) bevindt zich in Medisch Centrum Brielle en levert aan zo’n 12.000 inwoners van Brielle en omgeving huisartsenzorg in de volle breedte. In onze werkwijze staat de patiënt centraal. Ons uitgangspunt is zorgverlening dicht bij huis en indien nodig via 1,5 lijnszorg. HGB is tevens opleider en werkt mee aan wetenschappelijk onderzoek. In ons team zijn 9 huisartsen, 3 aios’en, 12 assistenten en regelmatig een stagiaire, 5 praktijkondersteuners somatiek, 2 praktijkondersteuners GGZ, een praktijkondersteuner GGZ Jeugd & Gezin en een officemanager werkzaam.

Onze nieuwe collega

Wij denken aan een frisse persoonlijkheid die open en vriendelijk is en die tegelijkertijd zijn/haar grenzen kent. Samen met de andere assistenten draag je zorg voor alle patiënten van de groep. Flexibiliteit is daarom essentieel in ons grote team. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband. In onze praktijk werken we met Medicom en passen we triage toe.

Schrijf ons wanneer je:

 • je diploma doktersassistent(e) (bijna) op zak hebt;
 • doorzettingsvermogen hebt en een proactieve houding;
 • duidelijk communiceert;
 • handig bent met computerprogramma’s en applicaties.

Wat kun je verwachten?

 • Salariëring conform cao Huisartsenzorg;
 • Contractverlenging bij goed functioneren;
 • Persoonlijke ontwikkeling, bij- en nascholingen;
 • Toegewijde collega’s met hart voor patiënt en elkaar.

Wil je ons team komen versterken?

Je sollicitatiebrief en CV ontvangen we graag t.a.v. Eliza Ramautar, Secretariaat Huisartsengroep Brielle, Amer 21, 3232 HA Brielle. Email: hgb@medischcentrumbrielle.nl o.v.v. sollicitatie Doktersassistente.

————————————————————————————————————————————————————

Huisartsengroep Brielle zoekt per direct een

POH-GGZ (24/32 uur)

Onze NHG geaccrediteerde opleidingspraktijk is een moderne en groeiende praktijk en telt ongeveer 12.000 patiënten. We werken in het Medisch Centrum Brielle in prettig samenwerkingsverband op het gebied van de eerstelijns gezondheidszorg. In ons team zijn 9 huisartsen, 3 aios’en, 12 assistenten en regelmatig een stagiaire, 5 praktijkondersteuners somatiek, 2 praktijkondersteuners GGZ, een praktijkondersteuner GGZ Jeugd & Gezin en een officemanager werkzaam.

Wat ga je doen?

De POH-GGZ biedt laagdrempelige begeleiding en ondersteuning aan patiënten met psychische en/of psychosociale klachten. Verder bestaan je taken met name uit consultatie, probleemverheldering, diagnostiek en zo nodig doorverwijzing.

Je werkt nauw samen met 2 ervaren collega’s POH-GGZ en de rest van het team.

Wij zijn op zoek naar:

 • Een spontane, zelfstandige en flexibele collega, met een dosis humor.
 • Je hebt een opleiding POH-GGZ succesvol afgerond. Deze opleiding voldoet aan de toelatingseisen om toegelaten te worden tot het Kwaliteitsregister van de Landelijke Vereniging POH-GGZ (of je bent al geregistreerd in dit register).
 • Je hebt 2 of meer jaar werkervaring in de eerstelijnszorg en/of geestelijke gezondheidszorg.
 • Iemand die bereid is om buiten de reguliere kantoortijden te werken. Wij willen in 2022 de avondspreekuren uitbreiden.
 • Ben je ook nog bevoegd tot het toepassen van EMDR, dan zou dat een goede aanvulling zijn binnen ons team.

Wat kun je verwachten?

We bieden een werkplek met autonomie binnen een informele setting met leuke collega’s. Ook zijn er voldoende mogelijkheden tot bij- en nascholingen. Het salaris is conform de CAO Huisartsenzorg.

Wil je ons team komen versterken?

Voor nadere inlichtingen gaarne contact opnemen met: Sophie Simon (huisarts), Mariska Vermeulen (POH-GGZ) of Astrid Renshoff (POH-GGZ). Tel: 0181-893305.

Je sollicitatiebrief ontvangen we graag uiterlijk op 1 februari 2022 t.a.v. Eliza Ramautar, Secretariaat Huisartsengroep Brielle, Amer 21, 3232 HA Brielle. Email: hgb@medischcentrumbrielle.nl o.v.v. sollicitatie POH-GGZ.