Vacatures – Huisartsengroep Brielle – Brielle
Amer 21 3232 HA Brielle
Header afbeelding

Vacatures

Vacature: Praktijkondersteuner GGZ  (24 uur per week) 

Om ons POH-GGZ team te versterken zijn wij op zoek naar een nieuwe, enthousiaste collega. 

 

Onze NHG geaccrediteerde opleidingspraktijk is een moderne, groeiende praktijk en telt ongeveer 12.000 patiënten. In het Medisch Centrum Brielle werken we in prettig samenwerkingsverband op het gebied van gezondheidszorg. Ons team binnen de huisartsengroep bestaat uit 6 vaste huisartsen, huisartsen-in-opleiding, doktersassistenten, praktijkondersteuners Somatiek, -GGZ en -Jeugd, plus een secretariaat.

Als POH-GGZ biedt je laagdrempelige begeleiding en ondersteuning aan patiënten met psychische en/of psychosociale klachten.  Je werkt nauw samen met 2 ervaren collega’s POH-GGZ en de rest van het team.

 

Wij zijn op zoek naar een collega die:

  • Goed zelfstandig kan werken maar tegelijkertijd ook onderdeel wil zijn van een team.
  • Een flexibele instelling heeft en zichzelf durft te laten zien.
  • Open staat voor andermans denkwijzen en goed zijn/haar eigen grenzen kent en aangeeft.
  • De opleiding POH-GGZ succesvol heeft afgerond of binnenkort afrondt. De gevolgde opleiding voldoet aan de toelatingseisen om toegelaten te worden tot het Kwaliteitsregister van de Landelijke Vereniging POH-GGZ (of je bent al geregistreerd in dit register).
  • Het liefst minimaal 2 jaar werkervaring heeft in de eerstelijnszorg en/of geestelijke gezondheidszorg.

 

Wat kun je verwachten?

Binnen de huisartsengroep Brielle heerst een informele werksfeer waar geen sprake is van hiërarchie. Je bent onderdeel van een team waarin samenwerking met elkaar als belangrijk wordt gezien. Er wordt je de ruimte geboden om je eigen draai te vinden in je werk en je hierin te ontwikkelen middels bij- en nascholingen. Het salaris is conform de CAO Huisartsenzorg.

 

Wil je ons team komen versterken?

Voor nadere informatie over deze vacature kun je contact opnemen met: Sophie Simon (Huisarts), Mariska Vermeulen (POH-GGZ) of Astrid Renshoff (POH-GGZ). Tel: 0181-893305.

 

Je sollicitatiebrief en CV kun je richten aan het Secretariaat Huisartsengroep Brielle via Email: HGB@medischcentrumbrielle.nl of Amer 21, 3232 HA Brielle.