Telefoonnummers Medisch Centrum Brielle

G.J. van den Heuvel0181-893300
A.P.J.M. van den Hurk0181-893305
D.G. Uyterlinden0181-893310
H.K. Winkel / V.A.G. de Wolff0181-893315
Spoed0181-893311

Telefoonnummers Jacobskerk

C.J. In 't Veld/G.M. Schoenmaker0181-412155
Spoed0181-412155
(kies 1)

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur

Afspraken maken, bij voorkeur, tussen 8.00 en 10.00 uur

Uitslagen opvragen, bij voorkeur, tussen 14.00 en 15.00 uur

MCB

Amer 21
3232 HA Brielle

Route

Jacobskerk

Voorstraat 86
3231 BK Brielle

Route

Zwangerschap D.G. Uyterlinden

Dokter Uyterlinden verwacht haar baby rond 15 mei. Op dit moment neemt de heer R. van der Velde haar spreekuren over op maandag en woensdag. Hij zal vanaf 7 april de praktijk volledig waarnemen. Op 2 september is dokter Uyterlinden weer terug.


Informatiebrief pensioen K. in ‘t Veld

Brielle, 27 januari 2014


Geachte heer/mevrouw,

Op 1 augustus 2014 gaat onze collega Kees in ‘t Veld met pensioen en zal dus stoppen met zijn werkzaamheden als huisarts bij de Huisartsengroep Brielle.

Hij heeft er dan 40 jaar als arts op zitten, waarvan hij de afgelopen 30 jaar als huisarts in Brielle heeft gewerkt. Naast het werken in de praktijk is zijn hart ook altijd uitgegaan naar het overdragen van kennis over de huisartsgeneeskunde naar zijn collega-huisartsen. Van 1993 tot 2012 heeft hij dat gedaan bij het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG), de wetenschappelijke vereniging van huisartsen in Utrecht.

Recent heeft het Huisartsinstituut van het Erasmus Medisch Centrum Kees in ‘t Veld gevraagd om zeven jonge collega’s te coachen bij het verwerven van nieuwe vaardigheden. Dat betekent dat hij alleen op vrijdag nog werkzaam is in de praktijk.

Om goede zorg en service te kunnen blijven verlenen houdt sinds begin dit jaar Dhr. J. Van Geffen op maandag, dinsdag en woensdag spreekuur in de Jacobskerk. Mw. L. Boersma blijft werkzaam voor de Huisartsengroep. Zij houdt spreekuur in het Medisch Centrum Brielle op maandag, donderdag en vrijdag.

In september zal er een officieel afscheid komen, waarbij iedereen de gelegenheid krijgt om Kees in ‘t Veld persoonlijk de hand te drukken. Meer informatie hierover volgt later dit jaar.

Kees in ‘t Veld wil alvast graag iedereen die hij niet persoonlijk meer spreekt bedanken voor het in hem gestelde vertrouwen. De contacten met u allen in de afgelopen jaren zijn een verrijking voor hem geweest en hij draagt ze mee in zijn hart. Hij wenst u veel gezondheid en voorspoed toe!

Graag verwijzen wij u tevens naar de bijgevoegde persoonlijke brief van Kees in ‘t Veld.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website: www.huisartsengroepbrielle.nl.

Met vriendelijke groeten,
G.J. van den Heuvel
H.K. Winkel
V.A.G. de Wolff
A.P.J.M. van den Hurk
G.M. Schoenmaker
D.G. UyterlindenInformatiebrief Praktijk H.K. Winkel en V.A.G. de Wolff

Brielle, 4 februari 2014


Geachte heer/mevrouw,

U bent ingeschrevenen bij de Huisartsengroep Brielle, in de praktijk van dokter Winkel en dokter de Wolff. In de aanwezigheid en spreekuurtijden van beiden is de laatste jaren het één en ander gewijzigd. Verder is het zo dat mevrouw Winkel per 1 januari 2014 een aanstelling heeft gekregen voor één dag in de week bij het Erasmus MC. Ze is docent geworden aan de huisartsenopleiding. Dokter Boersma neemt haar werkzaamheden in Brielle op deze dag over. Sinds enkele jaren is er in de praktijk ook een huisarts in opleiding (AIOS) werkzaam. Voor alle duidelijkheid volgt onderaan deze brief het spreekuurschema, zoals dat momenteel gehanteerd wordt in de praktijk.

U kunt de assistente aangeven bij wie u een afspraak wilt maken. Als er sprake is van tijdsdruk of spoed zal de assistente bepalen of het mogelijk is om aan uw voorkeur te voldoen.

Wij hopen u met deze brief voldoende te hebben geïnformeerd. U kunt natuurlijk altijd de praktijk bellen voor nadere uitleg. Veel informatie is ook terug te vinden op de website www.huisartsengroepbrielle.nl.

Met vriendelijke groet,
Namens de Huisartsengroep Brielle,
H.K. Winkel
V.A.G. de Wolff
L.B. Boersma

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
H.K Winkel H.K Winkel H.K Winkel
V.A.G de Wolff V.A.G de Wolff V.A.G de Wolff V.A.G de Wolff
L.B Boersma L.B Boersma(mi) L.B Boersma
AIOS AIOS AIOS AIOS

Introductie nieuwe medewerkers

Huisarts in opleiding: Tülay Atar-Altindag

Ik ben Tülay Atar-Altindag, getrouwd en sinds korte tijd de gelukkige moeder van Alper. Na het behalen van mijn artsendiploma heb ik een jaar gewerkt op de spoedeisende hulp van het Vlietland ziekenhuis in Schiedam. Vervolgens ben ik gestart met de specialisatie tot huisarts aan de Erasmus universiteit in Rotterdam. Na een korte onderbreking i.v.m. zwangerschapsverlof ben ik sinds 25 november jl. werkzaam in de praktijk van dr. van den Hurk. Ik ben op maandag, woensdag en vrijdag in de praktijk.


Doktersassistent: Ashley

Mijn naam is Ashley van Meeteren en heb ik in mei 2013 mijn opleiding tot doktersassistente succelvol afgerond. Hiervoor heb ik een jaar de opleiding verpleegkunde gedaan. Sinds juli werk ik hier in de praktijk en heb het erg naar mijn zin. Ik ben aanwezig van dinsdag tot en met vrijdag


Huisarts: L.B. Boersma

“Mijn naam is Lysette Boersma, in 2011 heb ik de huisartsenopleiding aan het Erasmus MC afgerond en sindsdien ben ik werkzaam voor de huisartsengroep Brielle. Op dit moment werk ik vooral voor de praktijken van de huisartsen Winkel en de Wolff en Uyterlinden.
Oorspronkelijk ben ik afkomstig uit Heenvliet en ik ging dan ook naar de middelbare school in Brielle. Omdat ik tgv de numerus fixus werd uitgeloot heb ik mijn artsenopleiding in Antwerpen gedaan. Daarna heb ik een aantal jaar als arts-assistent op de Spoedeisende Hulp in het Erasmus MC gewerkt en ook nog een jaar als arts-assistent Cardiologie in het IJsselland Ziekenhuis. Deze ervaring komt mij goed van pas bij mijn huidige werkzaamheden als huisarts. In 2012 ben ik getrouwd en ik heb 2 dochters.”

 

Huisarts: J. van Geffen

“Ik ben Jeroen van Geffen, en sinds 1 januari werk ik als waarnemend huisarts in de Jacobskerk. Maandag, dinsdag en woensdag zijn mijn vaste werkdagen.
Ik ben 38 jaar en getrouwd, en mijn vrouw en ik verhuizen binnenkort met onze zoon Isaac naar Barendrecht.
Na de huisartsopleiding heb ik als huisarts gewerkt in de Hoeksche Waard. Ook ben ik gaan werken aan de ontwikkeling van nieuw onderwijs voor de Huisartsopleiding in Rotterdam. Ervóór heb ik als arts gewerkt op de spoedeisende hulp, bij de kindergeneeskunde, en bij de psychiatrie.
Ik heb een brede interesse; onder andere in natuur, techniek en kunst. Reizen en lezen zijn hobby’s, en ik fiets en squash. Naast mijn werk besteed ik vooral veel tijd aan muziek (luisteren), en natuurlijk aan ons gezin.”
Huisartsenopleiding

Huisartsen in opleiding

Momenteel werken er de volgende huisartsen in opleiding mee in onze praktijken.
Dit zijn:


Drs. R. (Ron) Remmerswaal
Drs. D. (Daan) Haverkamp
Drs. T. (Tülay) Atar-Altindag

Zij zijn allen basisarts en bezig met de 3-jarige specialisatie tot huisarts.

 

Ouder nieuws is te vinden in het nieuws archief >>